Van Der Burg Klimaat

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor een aangenaam klimaat in uw woning of bedrijfspand? We hebben goed nieuws. Naast Van Der Burg Bouw, heeft onze eigenaar Jeroen ook Van Der Burg Klimaat opgericht. Als gespecialiseerde webwinkel in klimaatbeheersing- en koelsystemen bieden wij een breed assortiment aan airconditioning van topmerken zoals Mitsubishi Heavy en Sinclair. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te voorzien van advies op maat, zodat u de juiste keuze kunt maken die past bij uw behoeften en budget.

Advies en montage

Wij begrijpen dat het kiezen van een juiste airconditioning maatwerk is. De juiste keuze is afhankelijk van bijvoorbeeld het oppervlakte van de ruimte waar u de airconditioning wilt installeren. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professioneel advies om u te helpen de optimale oplossing te vinden.

Als u ons advies accepteert en wij de airconditioning mogen installeren, komen onze ervaren monteurs langs. Zij zullen vakkundig en netjes de montage van uw airconditioningsysteem uit handen nemen. Of het nu gaat om een mobiele airco, een multi split unit of een single split unit, Van Der Burg Klimaat verzorgt de installatie met oog voor detail en kwaliteit.

Onderhoud en service

Bij Van Der Burg Klimaat streven we naar langdurige tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden wij ook uitstekende onderhoudsservice. Onze gecertificeerde technici staan voor u klaar om onderhoud uit te voeren wanneer nodig. Zo worden eventuele problemen snel en efficiënt opgelost, zodat uw airconditioningsysteem altijd optimaal blijft functioneren!

Eigen online winkel voor air-conditioning

Neem een kijkje op de webshop

Wilt u meer weten over ons aanbod van airconditioningsystemen, professioneel advies ontvangen of een afspraak maken voor installatie of onderhoud? Bezoek dan onze website op www.vanderburgklimaat.nl en ontdek hoe Van der Burg Klimaat uw woon- of werkomgeving kan veranderen in een comfortabele en aangename ruimte, het hele jaar door! U kunt kiezen om alleen te bestellen en zelf te plaatsen of gebruik te maken van onze installatieservice.